Menu
Καλάθι

Το ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Συνεχίζοντας να το χρησιμοποιείτε, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ 

- Η χρήση του παρόντος ιστότοπου www.mapetitkids.gr υπόκειται στους παρακάτω όρους αναπόσπαστο τμήμα των οποίων αποτελεί η ενότητα με τίτλο «Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων». Επισημαίνεται ότι ο επισκέπτης – πελάτης οφείλει να μελετήσει, κατανοήσει και να αποδεχτεί όλους τους όρους χρήσης. Οι όροι χρήσης αποτελούν τη σύμβαση – συμφωνία μεταξύ του αυτού και του καταστήματος μας για την πλοήγηση στη σελίδα και την αγορά προϊόντων. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης δεν συμφωνεί με τους όρους χρήσης του www.mapetitkids.gr, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του. Διευκρινίζεται ότι το κατάστημα  μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Συνεπώς, πριν την πλοήγηση στην παρούσα ιστοσελίδα, ο επισκέπτης οφείλει κάθε φορά να διαβάζει και να τηρεί τους κάτωθι όρους. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης διαφωνεί με οποιονδήποτε από τους παρακάτω όρους οφείλει να μην περιηγηθεί στον www.mapetitkids.gr και να μην προχωρήσει σε καμία συναλλαγή ακόμη δε, οφείλει να μην καταχωρίσει προσωπικά του δεδομένα τόσο στην παρούσα ιστοσελίδα όσο και σε καμία σελίδα στην οποία φέρεται ως διαχειριστής το κατάστημα μας (βλ. παρακάτω «Links»), συμπεριλαμβανομένης έτσι και της υπηρεσίας «Newsletter». Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία αναφορικά με το περιεχόμενο των όρων χρήσης του www.mapetitkids.gr , παρέχεται δυνατότητα επικοινωνίας με τους τρόπους που ορίζονται παρακάτω. 

- Την πώληση και διαφήμιση των προϊόντων που προβάλλονται στην παρούσα ιστοσελίδα διενεργεί η εταιρεία μας με την επωνυμία ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΛΕΓΚΟΣ Λιανικό Υποδημάτων και το διακριτικό τίτλο «Mapetit Kids», με έδρα Ιφιγενείας 88, Καλλιθέα Τ.Κ. 17672, ΑΦΜ: 132073388, ΔΟΥ: Καλλιθέας, Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η 64493303000.

Το κατάστημά μας βρίσκεται στην οδό  Ιφιγενείας 88, Καλλιθέα Τ.Κ. 17672, με τηλ. επικοινωνίας 2109524576.

- Το περιεχόμενο του www.mapetitkids.gr(φωτογραφίες, λογότυπα, κείμενα κ.α.), με εξαίρεση τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που ρητά αναφέρονται, αποτελεί προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύεται από το νόμο. Απαγορεύεται αυστηρά η εν όλο ή εν μέρει χρήση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αποθήκευση, αντιγραφή, διανομή και κοινοποίηση φωτογραφιών, αγγελιών, δημοσιεύσεων ή άλλων ανακοινώσεων για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την έγγραφη συναίνεση των ιδιοκτητών του www.mapetitkids.gr. 

- Η ιστοσελίδα περιέχει συνδέσεις με ιστοσελίδες τρίτων (Links). Η παροχή των Links από την εταιρεία μας δεν συνεπάγεται έγκριση του περιεχομένου αυτών και δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με τη διαθεσιμότητα ή με το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών ή για τυχόν ζημία συνεπεία της χρήσης του περιεχομένου αυτών. Οι συνδέσεις αυτές αφορούν κατά κύριο λόγο την πλοήγηση στις σελίδες της εταιρείας μας στα social media (Facebook – Instagram). Τα Links παρέχονται αποκλειστικά προς διευκόλυνση των χρηστών. Οι χρήστες επισκέπτονται τις ιστοσελίδες αυτές με δική τους ευθύνη τους αφού προηγουμένως ενημερωθούν για τους όρους χρήσης τους.

- Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να διαφημίζει και να προβάλει στο www.mapetitkids.gr προϊόντα άλλων εταιρειών, εφόσον το περιεχόμενο των διαφημίσεων αυτών σχετίζεται άμεσα με την δραστηριότητά μας και δεν είναι υβριστικό, πορνογραφικό ή παραπλανητικό. 

Η εγγραφή του επισκέπτη στην υπηρεσία ενημερωτικών δελτίων (newsletter) της εταιρείας μας δεν είναι υποχρεωτική. Απόκειται στην ευχέρεια του επισκέπτη να καταχωρίσει το e-mail του προκειμένου να λαμβάνει από εμάς τα προωθητικά – διαφημιστικά μηνύματα των προϊόντων μας. Η εγγραφή στην υπηρεσία των ενημερωτικών δελτίων (newsletter) της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την ενεργητική αποδοχή των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων που πάντοτε τη συνοδεύουν, δηλώνουν τη ρητή συγκατάθεση του επισκέπτη για χρήση της ως άνω υπηρεσίας.


ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Κατάρτιση σύμβασης: Για την σύναψη της σύμβασης πώλησης, ο πελάτης θα πρέπει να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του (αγορά προϊόντος) για τα προϊόντα μας μέσω του παρόντος ιστότοπου, δια ζώσης, τηλεφωνικώς (κατά τις ώρες και ημέρες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα), μέσω της σελίδας «επικοινωνία» του ιστότοπου. Σημειώνεται ότι υπάρχει δυνατότητα κράτησης προϊόντων για διάρκεια όμως όχι μεγαλύτερη των 2 ημερών από την εκδήλωση ενδιαφέροντος του σχετικού προϊόντος. Στην περίπτωση της κράτησης ενός προϊόντος η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να γίνει τηλεφωνικώς στο 2109524576 ή μέσω e-mail στο info@mapetitkids.gr. Αν δεν ολοκληρωθεί η συναλλαγή έως και την ορισθείσα ημέρα, η κράτηση ματαιώνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τον πελάτη και χωρίς καμία άλλη υποχρέωση για την εταιρεία μας. Επίσης, μπορεί να γίνει εξίσου αζημίως ακύρωση της κράτησης εντός 2 ημερών από την πρόταση αγοράς του προϊόντος. Η αποδοχή εκ μέρους μας της πρότασης του πελάτη για αγορά ενός προϊόντος και η ολοκλήρωση της παραγγελίας του γίνεται αποκλειστικά και μόνο με την αποστολή σε αυτόν ηλεκτρονικού μηνύματος επιβεβαίωσης (sms ή e-mail). Διατηρούμε πάντως το δικαίωμα να απορρίψουμε τη διεκπεραίωση μιας παραγγελίας χωρίς καμία συνέπεια για την εταιρεία μας, ακόμη κι αν προηγουμένως την έχουμε επιβεβαιώσει με ηλεκτρονικό μήνυμα. Η δε μεταβίβαση της κυριότητας των προϊόντων στον πελάτη γίνεται πάντοτε με την ολοσχερή εξόφληση του τιμήματος της αγοράς. Για τις περιπτώσεις της αποστολής προϊόντων στον τόπο που υποδεικνύει ο πελάτης και πληρωμής με τη μέθοδο της αντικαταβολής, η μεταβίβαση της κυριότητας των σχετικών προϊόντων συντελείται με την ολοσχερή εξόφληση του τιμήματος στη μεταφορική εταιρεία. 

Η εταιρεία μας αποστέλλει το προϊόν αγοράς του πελάτη οπουδήποτε στην Ελλάδα μέσω της ACS Courier. Στην περίπτωση της αποστολής προϊόντος στη διεύθυνση που υποδεικνύει ο πελάτης, η πληρωμή μπορεί να γίνει με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, με αντικαταβολή, με τραπεζική μεταφορά σε κάποιον από τους λογαριασμούς της εταιρίας μας. Επισημαίνεται ότι για αγορές άνω των 500 ευρώ, όπου απαιτείται η χρήση τραπεζικών μέσων πληρωμής σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή ή μετρητοίς. Για συναλλαγές άνω του ποσού των 500 ευρώ, θα πρέπει ο πελάτης να πληρώσει την παραγγελία του με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, ή με τραπεζική μεταφορά σε κάποιον από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας μας. Για τις πληρωμές στο χώρο των καταστημάτων μας, ο πελάτης δύναται, εκτός των πληρωμών με μετρητά, να χρησιμοποιήσει κάθε είδους χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. 

 Ο πελάτης δύναται να μας επιστρέψει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης σε αυτόν, μέσω της ίδιας μεταφορικής εταιρείας τα αγορασθέντα προϊόντα, εφόσον αυτά είναι στην άρτια κατάσταση που παραδόθηκαν και να τα αντικαταστήσει με άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερη αξίας καταβάλλοντας την επιπλέον χρηματική διαφορά. Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

Δικαίωμα υπαναχώρησης (βάσει Ν.2251/1994 περί προστασίας των καταναλωτών): Ο πελάτης έχει το δικαίωμα, μέσα σε προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης ή παραλαβής του προϊόντος, να υπαναχωρήσει από την σύμβαση πώλησης χωρίς να προβάλει κάποια αιτιολογία, υπό τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις: Ο Πελάτης συμπληρώνει το ειδικό έντυπο επιστροφής προϊόντων, το οποίο βρίσκεται στον ιστότοπό μας στο κάτωθι μέρος ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ, ή μας καλεί στο 2109524576.

Η επιχείρησή μας θα επιβεβαιώσει εγγράφως την παραλαβή της επιστολής υπαναχώρησης. Ο Πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει το προϊόν στην ακριβή κατάσταση στην οποία το παρέλαβε. Το προϊόν δηλαδή δεν θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί, φθαρεί ή αλλοιωθεί και να είναι συνοδευόμενο από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς και την συσκευασία του αν αυτό είχε σταλεί συσκευασμένο. Ο Πελάτης δεν υποχρεούται να καταβάλει στην εταιρεία μας το ποσό που δαπάνησε η εταιρεία για την αποστολή του προϊόντος, εκτός και αν ο Πελάτης μας ρητώς είχε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλον από τον τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που αναφέρουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ο Πελάτης μας επιβαρύνεται μόνον με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνον μέσω της ACS Courier. Η εταιρεία μας υποχρεούται και δεσμεύεται να προβεί χωρίς καθυστέρηση στην επιστροφή στον πελάτη του τιμήματος που εισέπραξε για την συγκεκριμένη σύμβαση πώλησης, χρησιμοποιώντας ακριβώς τα ίδια μέσα πληρωμής με εκείνα που ο πελάτης χρησιμοποίησε για την αρχική συναλλαγή, εκτός και αν συμφωνηθεί μεταξύ της εταιρείας και του Πελάτη κάποιος άλλος διακανονισμός. Ειδικά για την περίπτωση πληρωμής μέσω χρήσης πιστωτικής κάρτας, η εταιρεία μας υποχρεούται να ειδοποιήσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν συνοδεύεται από δώρο, τότε κατόπιν άσκησης της δήλωσης υπαναχώρησης, το δώρο πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν. 

 Το δικαίωμα υπαναχώρησης, όπως αυτό ανωτέρω ορίζεται και περιγράφεται, δεν παρέχεται στις ακόλουθες περιπτώσεις: Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο Πελάτης δεν χρησιμοποίησε τον διαδικτυακό τόπο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, αλλά επισκέφθηκε το Κατάστημά μας επί της οδού Ιφιγενείας 88, Καλλιθέα Τ.Κ. 17672 και αγόρασε από εκεί το προϊόν, καθώς αυτές οι συμβάσεις πώλησης δεν είναι συμβάσεις πώλησης τελούμενες από απόσταση.

*Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος*